Palvelut

Meillä asiakkaan asioita hoitaa yksi henkilö, hänellä on kokonaiskuva asioistasi etkä joudu selvittelemään asioitasi useamman ihmisen kanssa.

Asiakkaamme saavat kuukausittain arvion ennakkoverojen riittävyyden tilanteesta, mitään isompia yllätyksiä niiden osalta ei pääse syntymään.

Tilitysraportien käsittely meillä on annettu ohjelmistorobotin hoidettavaksi. Asiakkaidemme ei edes tarvitse itse toimittaa tilitysraportteja meille, ne saapuvat robotin käsiteltäviksi suoraan tilausvälitysyhtiöistä.

Robotiikkaa hyödyntämällä olemme saaneet kustannukset niiden käsittelystä n. 80% edullisemmaksi kuin perinteisesti käsin käsittelemällä.

Ajotulot saamme suoraan mittarivalmistajilta. Robotti käsittelee ajotulot ja vie ne kirjanpitoon, joten niidenkin osalta veloitus on alhaisempi kuin niitä käsin kirjanpitoon syötettäessä.

Robotti lähettää asiakkaille myös Cabman mittarin tiedoista raportin joka vastaa aiemmin mittareista saatavaa kuukausiraporttia.

Myös myPos tilin täsmäytykset teemme kuukausittain joten mahdolliset taksamittarista puuttuvat kyydit, asiakkailta useampaan kertaan veloitetut korttimaksut sekä virheet maksutavoissa tulevat oikaistuksi. Erityisesti osakeyhtiöissä korttimaksujen ollessa virheellisesti taksamittarissa käteismaksuissa, aiheuttaisi se ongelmia osakkaille virheellisen käteiskassan osalta. Osakkaat joutuisivat tallettamaan yhtiön tilille enemmän käteistä kuin myyntiä todellisuudessa olisi ollut.

Automaatio ja robotiikka soveltuu toistuvien tehtävien suorittamiseen, niissä se tehostaa toimintaa, pienentää kustannuksia ja tekee vähemmän virheitä kuin ihminen.

Automaatio vaatii kuitenkin aina ihmisen valvonnan, ilman sitä ei synny tilinpäätöskelpoista kirjanpitoa.

Veloituksemme perustuu tapahtumamääriin, joten asiakas voi itse myös vaikuttaa kustannuksiin. Toteutuneet veloitukset asiakkailta jotka toimittavat aineiston paperilaskuina ovat olleet kirjanpidon osalta n. 125,00 e kuukaudessa.

Sähköisessä taloushallinnossa tilitoimiston veloitus on n. 118,00e kuukaudessa jonka lisäksi tulee ohjelmistoveloitus n. 25,00e - 30,00e.

Ammatinharjoittajan tilinpäätös ja veroilmoitus 290,00e, osakeyhtiön 370,00e.

Saat meiltä edullisen ja helppokäyttöisen laskutusohjelman käyttöön, myös toimittaessasi meille kululaskut paperilaskuina. Voit lähettää asiakkaille verkkolaskuja, sähköpostilaskuja ja paperilaskuja.

Paperilaskut, esim. KELA omavastuut, saat halutessasi lähetettyä tulostus/postituspalvelun kautta jolloin sinun ei itse tarvitse postittaa niitä itse. Voit laatia ja lähettää laskut asiakkaalle autossa tabletilta, ajovuoron jälkeen ei tarvitse alkaa niitä kotona tekemään.

Myös kuljettajille voidaan avata tunnukset laskutusohjelman käyttöön rajatuin käyttöoikeuksin. He näkevät ainoastaan itse tekemänsä laskut järjestelmässä, eivät muita tietoja.

Me keskitymme Taksi Helsinki, Lähitaksi ja Menevä välityksessä oleviin yrittäjiin/yrityksiin. Sinulle voisi parhaiten sopia esim. Holvi palvelu.

Meillä on kokemusta myös suuremmista yrityksistä eri toimialoilta ja olemme tehneet konsernitilinpäätöksiäkin.

Yhden auton taksiyrittäjä on meille kuitenkin saman arvoinen asiakas kuin suurempikin asiakkaamme.

    

Sähköinen kirjanpito

Yhden auton autoilijan, joka on ammatinharjoittaja, tilitoimiston työveloitukset ja ohjelmistokustannukset kokonaisuutena ovat yleensä n. 150,00-170,00e kuukaudessa. Tilinpäätös ja veroilmoitus kirjanpidon veloituksen lisäksi 290,00e. Yhteensä vuodessa n. 2.200 e.

Jos useampi kuin yksi auto, kustannus nousee n. 15,00e kuukaudessa per auto.

Emme peri järjestelmän perustamiskustannuksia asiakkaalta.

Myös kuljettajat voivat kuvata kuitit omalla puhelimessa olevalla mobiilisovelluksella josta ne siirtyvät ensin autoilijalle hyväksyttäviksi ja sen jälkeen kirjanpitoon.

Käytössämme on markkinoiden helppokäyttöisin ohjelma nimeltään Fennoa. Sen käyttö ei vaadi mitään erityistaitoja, laskujen maksu helpompaa kuin pankkien verkkopankeissa.

Valitsimme Fennoan sähköisen taloushallinnon työkaluksi erityisesti sen johdosta että sitä osaa käyttää myös ne asiakkaamme jotka muuten eivät tietokoneohjelmia käytä.