Erityisosaaminen / Henkilökuljetusala

Henkilökuljetusliikenne on ollut toiminnassamme vahvasti mukana eri muodoissaan. Vuosien varrella on toimialan erityistarpeet ja kysymykset tulleet meille tutuiksi, ja olemmekin yksi alan tunnetuimpia tilitoimistotoimijoita. Tilitoimistopalveluiden lisäksi olemme toimineet myös asiantuntijaroolissa muille alan sidosryhmille.

Kirjanpitoon, verotukseen, yhtiöoikeuteen sekä yritysmuodon muutoksiin liittyvien kysymysten lisäksi autamme asiakkaita myös palkkausjärjestelmiin (mm.ylityökorvaukset) sekä hinnoitteluun (kannattavuuslaskenta) liittyvissä kysymyksissä.

Erityistä kiitosta autoilija-asiakkaiden osalta olemme saaneet ennakkoverojen  seuraamisesta. Asiakkaamme saavat kuukausittain arvion sen hetkisestä tilanteesta ennakkoverojen riittävyyden osalta, joten mitään yllätyksiä ei niiden osalta ei pääse syntymään.

Asiakkaidemme ei myöskään itse tarvitse huolehtia eri provisioraporttien toimittamisesta tilitoimistoon. Välitysyhtiöiden sähköpostitse lähettämät raportit voi ohjata tulemaan suoraan meille. Noudamme myös asiakkaiden puolesta luottokorttiyhtiöiden provisioraportit, pankin tiliotteet, OmaVero otteet ja Palkka.fi raportit. Näin yrittäjä voi keskittyä oleellisempiin asioihin yritystoiminnassaan.

Hinnoittelumme perustuu kiinteisiin, asiakaskohtaisiin veloituksiin.

Ota yhteyttä niin kartoitetaan yhdessä tarpeesi tilitoimistopalveluille!